2013. március 23., szombat

HOUG 2013 - Beszélgetés az ALM eszközökről

Meghívást kaptam a Magyarországi Oracle felhasználok konferenciájára (HOUG), ahol is az alkalmazás életciklus menedzsment eszközökről fogok beszélgetni Verhás Istvánnal és Varga Péterrel. A konferencia a siófoki Azúr Hotelben kerül megrendezésre április 8-10 között, a kerekasztali beszélgetésre pedig április 8-án fog sor kerülni 16:00 órai kezdettel. A rendezvényen egyébként érdekes előadások és workshopok is várhatók: CDI a gyakorlatban, Vaadin kedvcsináló, WebSocket kommunikáció.

Idézem a hivatalos beharangozót:

"Kerekasztal beszélgetés: Hagyjanak már nyugodtan kódolni! - avagy application lifecycle management eszközök és létjogosultságuk. Varga Péter (DPC Consulting Kft), Verhás István (Verhás és Verhás Szoftver Manufaktúra Kft.), Bakai Balázs (Telvice Kft.), Csepeli Csaba (AFF Group)"

"A fejlesztők és a projektvezetők között örökké felmerül a vita, hogy kellenek-e a (tágabb értelemben vett) ALM eszközök, vagy csak hátráltatják az "igazi" munkát. És ha kellenek, akkor melyiket érdemes használni a rengeteg kereskedelmi és nyílt forrású termék közül (csak illusztrációképp: sonar, hudson, jenkins, hg, git, checkstyle, maven, junit, mockito, jira, findbugs, dynaTrace, ...)? "

A konferencia részletes programjáról ezen a linken találsz információkat. Ha érdekelnek az ALM eszközök és az Oracle technológiái, akkor Neked is itt a helyed!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.