2014. február 22., szombat

Compuware EMEA Accelerate Partner Summit 2014

A Telvice kft. jóvoltából részt vehettem a február 18-án kezdődő két napos Compuware konferencián amit az Európai, Közép-Keleti és az Afrikai partnerek számára rendeztek meg Amsterdam-ban.


A találkozón szó volt a tavalyi év sikertörténeteiről és néhány várható technikai újdonságról is valamint azt is megtudhattuk hogy a Compuware most már teljes erővel az APM vonalra fog fókuszálni, aminek a következtében megvált például a Covisint és a ChangePoint szoftverektől is. Magyar vonatkozású sikerekből sem volt hiány, a Provice Kft. kapta meg a 2014-es RFO APM Marketing díjat és a legaktívabb RFO partner díjat is, amihez a Telvice Kft. mint VAR (Value Added Reseller) partner is nagyban hozzájárult.


Habár a konferencia február 18-án kezdődött, mi már 16-án megérkeztünk így volt elég időnk szétnézni Amsterdamban. A cikk végére hagytam egy bejelentést, amit április végéig sajnos nem árulhatok el, de az biztos hogy ez majd felélénkíti a Compuware APM használatát valamint a Java, .NET és PHP szakmai világ is erről fog szólni! .)

http://offers2.compuware.com/APM_ALL_14Q4_EMEAPartnerSummitAmsterdam_EMEA_Agenda.html?utm_campaign=holiday-survey-report&utm_medium=NASDAQ&utm_source=PR

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.